Persoane interesate

luni, 22 noiembrie 2010

Curiozitati

La Ghioi Tepe , desene reprezentand spirale executate acum 6000 de ani!
Spirale de acum mai bine de 6000 de ani.............nu e ciudat?
La Gar Kobeh, o cariera de cremene a carei vechime este apreciata la 40000 de ani, iar la Baradostian o explatare asemanatoare  de 30000 de ani........

La Tepe Asiab s-au descoperit figurine, morminte, unelte de piatra cu o vechime de 13000.
In pestera de la Sandiar s-au descoperit schelete de barbati adulti si sccheletul unui copil carora li se atribuie prin metoda C-14 o vechime de aproximativ 45000 de ani.

La Heluan exista o tesatura atat de fina care nu ar putea  fi tesuta in zilele noastre decat in conditi tehnice deosebite.
La muzeul di Bagdad sant expuse baterii electrice cu pile uscate care functioneaza dupa principiul galvanic, si mai pot fi vazute si elemente electrice inzestate cu electrozi de cupru si un electrolit necunoscut.


In Londra in sectia de egitologie , exista un os foarte vechi amputat la  10 cm deasupra incheieturi maini drepte printr-o sectionareneteda si dreapta efectuata conform prescriptilor moderne.
La Delfi exista un stalp vechi de fier care nu contine nici sulf si nici fosfor  si de aceea intemperiile nu i-au putut dauna cu nimic.


In regiunea muntoasa a Kohistanului  se afla un desen rupestru cu o vevchime de peste 10000 infatisand pozitia exacta a stelelor in perioda respectiva iar Venus si Terra erau unite printr-o linie.
La Chou-Chou, in China au fost gasite intr-un  mormant resturile unei cingatori la care unele parti erau din aluminiu.

2 comentarii:

  1. asta inseamna ca toate calculele facute pana acum sunt eronate ,ca totul s-a petrecut cu mult inainte de cum credeam noi,si poate a mai axistat o civilizatie pe pamant care a disparut!Si oameni o iau iarsi iar de la capat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ce se poate sau poate ca au primit vizite de la alti mai evoluati si o data cu plecarea lor sau pierdut si cunostintele...........

    RăspundețiȘtergere