Persoane interesate

miercuri, 11 aprilie 2012

O lume aparte

Cine sunt eu? O intrebarea care ma bantuie de cateva saptamani. Imi cunosc numele , imi stiu varsta , dar nu mai stiu cine sunt cu adevarat.
Sunt mama asta stiu si simt . Dar mai mult nu mai stiu . Anumite intamplari din viata mea ma facut sa ma indoiesc ca ma cunosc cu adevarat , ca sunt stapana pe gandurile si sentimentele mele.
Oare iubesc ? Oare sunt iubita? Sunt sotie ? Sunt doar o sluga pentru alti sau sunt iubita si pretuita.
Mai sunt femeie sau doar o papusa de ceara? Nu stiu , si din nefericire nimeni nu ma ajuta sa ma redescopar. Am inceput sa alung oameni din jurul meu . Ma retrag tot mai des intr-o lume a mea in care sunt fericita. Acolo stiu cine sunt.....Sunt o femeie minunata , sunt iubita si iubesc , sunt o mama fericita ... As vrea sa raman acolo . Sa nu ma mai intorc in aceasta lume rece . Imi place acolo in lumea mea unde sunt iubita si respectata , unde iubesc cu pasiune si unde pot avea incredere in toti si toate .

Un comentariu:

  1. In ambele lumi esti doar tu; nu traiesti din cauza modului in care te vad altii, ci datorita a ceea ce esti cu adevarat. Si, deocamdata, chiar fiintezi...deci concluzia e simpla si frumoasa.

    RăspundețiȘtergere