Persoane interesate

luni, 31 ianuarie 2011

Oportunitatea Rain Nutrition


Oportunitatea Rain Nutrition

Rain Nutrition™ International este o firma in plina dezvoltare. Produsele Rain Nutrition™ International exceleaza atat prin compozitie si efect, cat si prin targetul lor: piata Wellness-Fittness. Industria frumusetii este in plina dezvoltare, fiind deja a doua industrie din lume ca rulaj lunar si anual. Este singura industrie care nu a fost afectata de criza financiara. Se estimeaza ca aceasta industrie va avea o crestere anuala de pana la 20 miliarde de EUR.
Rain Nutrition™ International este unic si prin sistemul de vanzari aplicat. Rain Nutrition International a implementat sistemul Rain Hybrid System (RHS). Acest sistem aplica atat reteaua binala cat si reteaua clasica, punand accent pe sustinerea celor inscrisi in afacere, acestia putand sa beneficieze de bonusuri si castiguri inca din prima saptamana dupa inscriere.

Strategia Marketing

Rain Nutrition International iti ofera o strategie de marketing denumit si tehnologia RHS (Rain Hybrid System). Planul de compensare implica 7 tipuri diferite de bonusuri, de care poti beneficia saptamana. Sistemul a primit denumirea de "hybrid" deoarece este bazat pe o combinatie dintre sistemul binar si sistemul clasic. Prin aceasta metoda strategia se bazeaza pe cei inscrisi in afacere, acestia fiind ajutati de sponsorii superiori (toti cei din linia superioara), oferind astfel o stabilitate si o crestere rapida.
Rain Nutrition™ International granteaza saptamanal plata a 50% din volumul comisionabil (CV) spre distribuitori (Rain Nutrition Distributors - RND).  Aceasta suma este platita sub forma de bonusuri catre toti distribuitorii (RND) activi din retea.

Castiguri

Rain Nutrition™ International  ofera un sistem de bonusuri si venituri foarte atractiv:
Cel mai atractiv aspect al afacerii Rain Nutrition™ International acum, consta in faptul ca afacerea se lanseaza in acest moment in Romania, iar TU poti fi unul dintre primii inscrisi! Cu cat TE inscrii mai repede cu atat TE vom ajuta mai mult, cu atat vei dezvolta o retea mai mare, iar reteaua si volumul mare inseamna venituri pe masura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu